Tarvitsemme tukesi työllemme hyvän johtamisen kehittämiseksi ja taistelussamme huonoa johtamista vastaan.

Noin 400 kohtaamaani johtajaa on jo allekirjoittanut ”Hyvää johtamista jokaiselle suomalaiselle” -aloitteemme. Olemme lisänneet aloitteen myös nettiin tutustuttavaksi ja haemme sille tukeanne. Avaa aloite tästä.

Mitä enemmän tällä on allekirjoittajia, sitä helpompi meidän on vaikuttaa siihen, että sinunkin organisaatiossasi ihmisiä johdettaisiin mahdollisimman hyvin. Hyvin johdetut ihmiset saavat enemmän aikaan ja ovat innovatiivisempia. Onnellisempia.

Mitä enemmän jaat aloitetta eteenpäin, sitä useampi johtaja voi tuntea piston sydämessään ja alkaa miettiä miten hän voisi olla edes hieman parempi.

Muutetaan maailmaa paremmaksi johtaja ja organisaatio kerrallaan! Kiitos avustasi.

T. Toni, johtamisaktivisti