Avainsanat

, , , , , , , ,

Päätin 30 viikkoa kestäneen karismablogisarjan viime maanantaina. Kirjakin putkahti markkinoille ja kivasti sitä on mennytkin. Palautettakin on tullut. Kokonaisuus on saanut kehuja. Muutaman ikävän virheenkin ovat lukijat löytäneet: Barac on Barack, Pentti Kurikan Nimipäivät on Pertin, Homo sabiens on homo sapiens. Bongatkaa lisää – korjaan ne kaikki seuraavaan painokseen.

Kerron kirjassa myös kohtaamisesta Petri Eklundin kanssa. Tarina jäi kesken. Nyt sille on jatkoa ja kivaa onkin. Antaa miehen itse kertoa alla olevassa videossa.

Matka jatkuu. Euroopan mestari Eklund tulee Suomalaisen Johtamisen Päivä –tapahtumaan puheenjohtajaksi (lue lisää). Kyseisessä tapahtumassa esiinnyn myös minä ja puhun, mistäpä muusta kuin, karismasta.

Jään nyt kesälomille tämän palstan suhteen – ellei sitten tule pakottavaa tarvetta itseilmaisuun.

Rentouttavaa kesää!